In The Hall of the Mountain King

In The Hall of the Mountain King
€ 61 i.p.v. € 73

Territory denial. Cascading production. Magic & muscle. An innovative game for 2-4 trolls that is easy to learn but hides rich depths.

Bekijk op Kickstarter

min. 9  max. 20 
                                       
 

Einde Kickstarter

01 Mar 2019

Verwacht dec 2019

Kicktracker

Via deze website houd ik mijn Facebook vrienden op de hoogte van group pledges voor interessante bordspellen op Kickstarter. Iedereen is welkom, maar houd er rekening mee dat je de spellen enkel in Puurs kan afhalen. Meer informatie. - Iwan Lemmens

Info

Er is geen korting op de 89 CAD voor de Deluxe pledge. Echter, ongeacht het aantal exemplaren moet er slechts 1 maal shipping betaald worden. Als we aan 10 geraken betekend dat 2 CAD per persoon i.p.v. 20 CAD. Als we met minder zijn, contacteer ik iedereen voor het einde en spreken we af of de groepsaankoop de moeite is.

Opgelet! Ook de verzendkost is slechts een richtlijn, de enige belofte die wordt gedaan is dat de verzendkost niet wijzigt met het aantal exemplaren.

Succes

Voor dit project hebben we genoeg deelnemers verzameld. Nu de groep pledge voorbij is, kan je hier alle belangrijke updates over dit project volgen. Heb je deze gemist? Volg me op Facebook, zo blijf je op de hoogte van de volgende aanbiedingen.

Inschrijven

Om deel te nemen aan deze group pledge,
moet je eerst aanmelden via Facebook.

Data regels

Lees wat er wordt bewaard wanneer je aanmeldt.